Akiket én ajánlok

A vállalkozói világban nehéz dolog az ajánlás. Munkatársnak se szívesen ajánlunk senkit, mert ha nem válik be, akkor nem csak ő fürdik be, bizony mi is kicsit kellemetlenül érezzük magunkat, és külső partnereket se ajánlunk, hiszen az még kellemetlenebb, ha szerződéses viszonyban valakinek nem felel meg a minőség és feszült helyzetbe kerülnek egymással a vállalkozóval. Pontosabban inkább azt mondom, hogy mindig és minden körülmények között  – már ami engem illet – olyan embereket és külső partnereket ajánlok csak, akikben maradéktalan, nem száz, hanem ezer százalékosan megbízok, és tudom, hogy mindent meg fognak tenni, hogy a lehető legeredményesebb, legjobb és legszebb munkát adják át a folyamatok végén, akár munkavállalóként, akár külső partnerként egyaránt.

Így igaz ez arra a kis csapatra is, akiket most fogok ajánlani bárkinek, akinek éppen tökéletes ékszerfotók, ételfotók vagy épp bármilyen termékfotók kellenek fotózás keretei között. Hihetetlen minőségű és lélegzetelállító gyönyörűségű képeket adnak át ugyanis, és mindezek mellett nagyon könnyű és gördülékeny velük a közös munka.

Lelkiismeretesség, pontosság, rugalmasság, tökéletes szakmai tudás és tapasztalat alázat és a részletekre kiemelt figyelem jellemzi őket, aminek hatására az általuk átadott anyagban a termékek szinten életre kelnek. Az én webshopom forgalma majd megduplázódott azóta, hogy a képeket velük csináltatom, ugyanis a fotoda csapata olyan anyagot állít elénk, hogy biztosak legyünk a döntésben a vásárlást illetően. Ha ránézünk ezekre a képekre biztosak vagyunk benne, hogy azt és pontosan azt a terméket szeretnénk. Olyan mintával, olyan színben és olyan méretben mint ami a képeken szerepel. Nincs hezitáció, nincs további nézelődés. Vásárlás van. Örökké hálás leszek az életemnek hogy megismerhettem ezt a kis csapatot, és persze nem kevésbé nekik is, hogy ilyen tökéletességgel dolgoznak.

Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?