• Home
  • Egyéb
  • Kétségbeesett segítségkérésem eredménye

Kétségbeesett segítségkérésem eredménye

Manapság ismerkedni nem annyira könnyű dolog, és bár én már nem vagyok tini és nem is vagyok még egy nagyon idős nő, vagyis nem kellene hogy ez nehézséget okozzon számomra, azt kell mondjam, hogy nem igazán van szerencsém a férfiak és a párkapcsolat terén, vagyis ezt azt gondolom hogy most már hála a jó égnek mondhatom múlt időben, hiszen egy nagyon kellemetlen baleset során mégis rám mosolygott ilyen téren a szerencse, és bár a telefonom kijelzőjét ki kellett cserélni, maximális szinten megérte, hiszen gazdagabb lettem egy párkapcsolattal és egy tökéletes férfival számomra.

Nem olyan régen ugyanis a fővárosban jártam és sajnos sikerült teljesen összetörnöm a telefonom kijelzőjét, méghozzá olyan nagyon, hogy egyáltalán nem is tudtam használni azt, és senkinek se tudtam szólni, hogy merre vagyok, meg sem tudtam nézni a címeket és a térképet sem a telefonomon, én pedig a fővárost nagyon nem ismerem. Fogalmam sem volt ezen kívül hogy hol van jó iphone szerviz budapest környékén, ezért kétségbeesve mentem oda a kávézóban egy fiatalemberhez segítséget kérni.

Ez a fiatalember pedig nagyon készséges volt, egyben pedig tökéletes segítséget nyújtott a számomra, hiszen kölcsön adta a telefonját hogy értesíteni tudjak mindenkit a történtekről, segített a városban közlekedni és még az expertmobil csapatához is elvitt, akik aztán rekord gyorsasággal megjavították a telefonomat. És hát persze aztán hálából meghívtam egy kávéra, ahonnan már abba sem hagytuk a beszélgetést, és azóta egy párként folytatjuk az utunkat. A telefonom persze tökéletes, és azóta számos barátom is már csak ehhez a kis iphone szervíz csapathoz jár, mert tökéletes és hiper gyors segítséget nyújtottak számomra, tökéletes eredménnyel.

Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?