Vállalkozzunk biztonságosan

Napjainkban egyre több ember kezd neki egy vállalkozásnak, azonban sajnos nagyon sokan vannak köztük, akik félvállról veszik az ezzel járó kötelezettségeket. Egyre többször jutnak el hozzánk olyan hírek, melyek munkahelyen történt balesetekről szólnak. Gyakran a munkavállaló kerül célkeresztbe, egy-egy ilyen eset során, azonban egyáltalán nem biztos, hogy minden alkalommal ő hibázik.

A beosztottakért a munkaadó is felelősséggel tartozik, teljesen mindegy milyen munkáról beszélünk. Minden helynek megvan a maga veszélye, melyekre hivatalosan munkavédelmi dokumentáció hívja fel az ott dolgozók figyelmét. Hol is kezdjük? A vállalatunknál dolgozó összes alkalmazottnak kötelesek vagyunk munkavédelmi oktatást tartani, vagy szervezni. Miről is szól egy ilyen oktatás?  A munkavédelem a munkavégzésre vonatkozó egészségügyi, és biztonsági követelmények összességét tartalmazza. Oktatása során tájékoztatást nyújt a megfelelő körülményekről, illetve a munkahely veszélyes elemeit is ismerteti a munkavállalóval, ezzel felkészítve őket, és ezzel lehetőséget adva a felesleges balesetek megelőzésére. Tehát ezzel megóvva embereinket.

Ez egy elég összetett feladat, minden kis apróságra oda kell figyelni. Az Active Safety Kft. nagyszerű társad lehet ezen kihívások megoldásában. Segítenek a kockázatértékelés készítésében, munkavédelmi oktatásban, gépek üzembe helyezésében és a megfelelő védőeszközök kiválasztásában. Ezek mind nélkülözhetetlenek egy sikeres vállalkozásban, hogy biztonságba tudjuk az embereinket, és ezáltal saját magunkat is. Munkavédelmi dokumentációk koordinálását, és kisvállalkozások munkavédelmét vállalják a Dunántúl egész területén. Az építőipari munkavédelmi koordinációt, pedig az ország egész területén, sőt külföldön is. Ezzel a szolgáltatással sok időt, és energiát spórolhatsz meg. Az idő pénz, bízd a munkát egy profi csapatra. Nézz fel az www.activesafety.hu honlapjára, és válassz kedvedre a lehetőségek közül, hogy nyugodt lehess, vállalkozásod munkavédelem szempontjából feddhetetlen.

Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?