• Home
  • Egyéb
  • Ha valami igazán gyönyörűt keresel

Ha valami igazán gyönyörűt keresel

Az ember számtalanszor kerül olyan helyzetbe, hogy akár egy iroda falára, vagy irodába, esetleg annak több helyiségébe, akár a saját kis otthonába, lakásába vagy házába szeretne valamit, ami kicsit feldobja, ami díszíti, de nem szeretne festményt, mert azt túl soknak tartja, ugyanígy a szoborral, és keresgél, keresgél, még egyszer csak jön valaki, aki ajánl számára valamit, ami tökéletesnek bizonyul. Általában ilyen szokott lenni a vászonkép, és annak is a családi képekről készített formája, én most azonban valami hasonlót, mégis teljesen más dolgot szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani.

A családi vászonképek direkt vonala ugyanis nagyon sok ember számára visszatartó erő, hogy a lakását díszítse, éppen ezért azt ajánlom, hogy nézzenek körül a https://szalaibalazs.hu/ oldalon, ahol ugyanígy, a fénykép és festmény között félúton elhelyezkedő vászonképek világa fog eléjük tárulni, de teljesen más, tájképek formájában.

Az én kedvenceim például, a Balaton és a Levendula vászonkép azt hiszem mindenki számára kis kedvencként fog szerepelni, hiszen gyönyörű kompozíciója és még csodálatosabb színei mindenkiben jó érzéseket és kellemes pillanatokat ébresztenek a természetes szépségük mellett.

Az én irodámban a Balaton a fő téma, mert gyerekként rengeteget nyaraltunk ott, és bár mostanság nem igazán jut idő sokat ellátogatni erre a tájra a munka és a család mellett, de szeretem, hogy ilyen formán mégis csak az életem része, mert rápillantva mindig a gyerekkorom tiszta boldogság érzete és szeretete, életvidámsága és tisztasága jut eszembe. Életem egyik legjobb döntése volt ezt a képet ide akasztani az irodámba, mert így bármilyen feszült időszakban jut egy-egy perc ezekre az érésekre, és észrevettem magamon, hogy így az akadályokat is sokkal könnyebben veszem és gyűröm le. Ha valami igazán gyönyörűt keres valaki, látogasson el ide, biztosan nem fog csalódni sem az oldalban, sem a képekben.

Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?