Tudnod kell róluk

A mai világban kétféle ember létezik, azt gondolom, aki szereti az apple termékeket, és aki nagyon nem. Persze van olyan, aki idő közben a megbízhatóság és gyors, kényelmes használat miatt átpártol a márkához, de alapjában véve – és én meg is értem – van aki ellenük van mert drágának és leginkább társadalmi szimbólumnak tekintik ezeket a készülékeket, de van egy hatalmas felhasználói réteg, aki a termékek és eszközök hibái ellenére sokkal több pozitív tulajdonságot lát ezekben a készülékekben, és boldogan használja őket, sőt, ha megkérdezzük biztosan azt feleli, hogy nem is menne át semmilyen más márkához vagy termékhez.

Én is hasonlóképp vagyok ezzel, ám néha nekem is muszáj új készülék után néznem, még akkor is, ha nem sorra követem a legújabb készülékek divatját, mert hát azért két-három év alatt akkor is elavulnak a készülékek ha nagyon vigyáz rájuk az ember, és nyilván legfőképp technikailag. Ettől azonban még használhatók, sőt. Egy-egy gyerek vagy csupán telefonálásra használva egy-egy felnőtt is sokszor nagyon boldog lenne ezekkel a régebbi készülékekkel is. És pont ez az a dolog, ami miatt nem szeretem lecserélni a telefonomat.

Mert hát hova tegyem a régit? Fel a polcra? De nem szeretném, hogy örök életére ott porosodjon, mert nyilván már nem igazán fogja az ember az új mellett használni, még akkor sem, ha ez a vásárlásnál megfogadja. Vagy dobjam el? De hát ahhoz pedig túl értékes darab. Elajándékozni is próbáltam már, de az is sokszor nagyon nehéz feladat, mert nyilván a gyerekek számára nagyon előnyös egy ilyen meglepetés, viszont általában többen vannak, nekem pedig mindig csak egy készülékem.

Minap aztán ráleltem a tökéletes megoldásra a https://almabazar.hu/ oldalon. Ők ugyanis használt iphone felvásárlással, annak felújításával és tovább értékesítésével foglalkoznak, és be tudtam úgy is adni a telefonom, hogy az új készüléket nem rajtuk keresztül szereztem be. Egy nagyon szuper és lelkiismeretes csapat, aki nem csak nekem segített lelkiismeretfurdalás nélkül lecserélni a telefonom, de másoknak is, hogy jó minőségű, megbízható és maximálisan használható készülékekhez jussanak. Én legközelebb azt hiszem az új terméket is rajtuk keresztül fogom vásárolni, mert nagyon jó áron dolgoznak és hihetetlen gyorsan. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?